Om dagole’s weblog

Denne bloggen handler om treningen med livet. Jeg skriver om det som inspirerer meg i treningen; som iførste rekke er å drive utendørs. Trening må være lystbetont. Det må gi noe tilbake. Om sommeren betyr det sykling og om vinteren er det ski som gjelder; veldig gjerne langdistanse økter.  Sykkel betyr både landeveisykling og terreng. Jeg har en elendig skiteknikk; det må skyldes manglende interesse for faget i ungdommen. Men det gir mye likevel. Og det utspinner seg endel gode historier med mye flotte folk. Det gir også ganske mye å skrive ut opplevelsene enkelte ganger.  Enfoldig nok. Menn er jo enkle. Håper du liker det.

dag ole

Reklamer

2 svar til Om dagole’s weblog

  1. Trygve sier:

    Vil bare få si at jeg har lest omtrent alt på denne siden nå i kveld, spesielt postene om Lillehammer-Oslo og Enebakk rundt, der jeg selv deltok. Er selv en ivrig, passe medioker syklist, og du ordsetter så vanvittig godt den mentale prosessen man går gjennom i løpet av et ritt. Herlig lesing, gi meg mer!

    • dagole sier:

      hyggelig med tilbakemelding, hyggelig det å vite at det er mange av oss som lar oss rive med på galskapen. Mer enn frivillig… Følg med – det kommer mer, men ikke flere ritt iår. 🙂 – dagole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s