dss; Trondheim – Oslo 2011 – den store styrkeprøven

Amund sa han hadde meldt seg på. Jørgen skulle ha nytt team på BOC2 laget. Mange av gutta fra BOC2 hadde fått dilla og meldt seg på til 13.50 laget med BOC1. Nå var målet på BOC2 17 timer over fjellet.  «-Klarer Jørgen det, skal jeg klare det,» sa Amund. Punktum.   «-Bli med,» sa han.  Det var i januar.

9 februar sendte jeg han en sms; jeg fikk ikke tak i han på mobilen: «meldt meg på T-O.» En time etter kom svaret: «-Flott m T-O. Vi får krummer nakken og kjøre på. Spinning nå.:-).»  Noen få timer etter påmeldingen kom det hilsen fra Kaptein Jørgen: «-  Ser du er påmeldt DSS; gleder meg til å sykle med deg.:-) – vi sykles. »

16. februar kom det ny mail fra kaptein: 21 BOC medlemmer + kjente assosierte er påmeldt vår pulje nå. 18 har plan A og kjøre med BOC2. De 3 siste har av ulike årsaker sagt at alternativer finnes. Så til tross for stor avskalling til gr. 1’s store satsning på 13:50 (nesten 20 stk av de som var med i 2010 satser stort i 2011) er det åpenbart at en stort BOC 2 tåg med avgang fra Trondheim 0804 lørdag 25. juni er i rute. Hvis vår værgudene vil det er det kun 45 dager til første fellestrening på landeveien ruller ut fra Kirkerud. For mange ”omegnsyk-lister” er det unaturlig å delta på disse, men de fleste kan forhåpentligvis ta frem landeveissykkelen i begynnelsen av april. Gleder meg til treninger og ritt med dere våren og forsommeren 2011. Vi sykles snart.»

Det tok noen dager før jeg sa det hjemme. Først at jeg skulle. Så litt om konsekvensene…. Dette måtte jo bare prioriteres.  Det må bli mer målbevisst nå. Det er alvor.  Det er e tkonkret  mål.  Hjelp. Klarer Amund, skal jeg klare det.

Trondheim-Oslo. 125 dager igjen til start den 24. juni 2011.

Her følger storyen. Jeg vet ikke hva som ligger foran oss.

La oss ta det steg for steg.

Belset 17.2.2011

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s